Alıntı:
Kumru´isimli arızadan alıntı
Laxory ben herşeyi bildiğimi söyledim mi?"Körmös"ün yazdıklarını okudumda benim vermem gereken cevabı sen yorum yazmadan vermiş.Bu yüzden aynı şeyleri söylemiyeceğim sizde sevgili Bakunin Kropotkin peygamberlerinize itaat edin.Bildiklerini söyle,düşündüklerini değil.Sizlerin yerine düşünmüş insanlar var nede olsa.Neyse fazla söze gerek yok.Pencereden dışarıya bakınca herşeyi görebiliyorum ne gördüğümü ispatlamaya çalışmak aptalca.Perdeni biraz arala ve sözlerimi yine başka bi tarafından anlamadan anlarsın umarım.
|
Eğer şimdi başkalarının ağzından cevap vereceksek o zaman benimde size vermem gereken cevabı Diploit isimli arkadaşımız vermiş derim, konun ilk açılışından bu ana kadar olan yorumları zaten okuyoruz ama herkes kendi cevabını vermeli, ben zaten sizin ne demek istediğinizi pek anlamadım sadece hitap şeklinize bi sitemde bulunmak istemişdim. Zaten anlamadım için siz anlatın dıye bı onceki mesajımda talepde de bulunmuşdum. Ben birazda yaşınıza veriyorum aslında yoksa bu kadar atak bir şekilde yüklenerek anlatmak istediğinizi anlatmazdınız ama olsun en azından biraz gelişme var son yazılarınızda kimseye koyun yada aptal demiyorsunuz oda güzel sevindirici bir gelişme olsada genede bi kaç sorun var, mesela bakunin ve kropotkin peygamberlerinize itaat edın dıyorsun, burda çok kimsenin hiç bi peygambere itaat ettiğini sanmıyorum bırak onu tanrıya bile.Bundan başka bildiğini söyle düşündüğünü değil demişsin bu ne demek şimdi, bizim yerimize düşünenler varmış diye yeni bir şey düşünemez yada düşünürsek bunu söyleyemeyiz diye de bir şey yok o kadar karamsar ve umutsuz olma bence, şimdiki sistemide yerimize düşünenleride ciddiye almak gerek sonuçda sevsekde sevmesekde bu sistemin eserleriyiz bi yerde kaldıki bundan çok rahatsız olursa o perdeden dışarı bakınca güzel görünmeyebilir gözüne, bu insanın mutlu olup olmaması ile alakalı bi durum yeri gelir cennet bahçesi gibi bi yere bakasın haz almaz heycan duymaz sevinç duymazsın ama bazende düz duvara bakar ne kadar güzelmiş diyebilirsin. Umarım size göre yine yanlış tarafından anlamamışımdır