Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink)  
Alt 02-08-2008, 05:31
LaXoRy LaXoRy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
Kumru´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Anarşizm denilince bir aksiyon yada konversindeki çemberin dışına çıkmış "A" sembolünü mü anlıyorsun?Bunu çok merak ediyorum.Ahlak yasasından bahsedenler,iktidardan bahsedenler,emperyalizmin koynuna girenler,kapitalist yeni yetmeler ya da hiç yetmeyen beyinler.Gerçekten bu kelimeden ne anlıyorsunuz?Zavallılar ne kadarda çoksunuz ne kadar da aptal.Ne bir düş ne de bir aksiyon bu.Bildiğin iki kelimeden de ibaret değil.Sizlerin idrak yollarında enfeksiyon olduğu teşisini koydum.Gidin burdan...
İlk okuduğum anda insanlara böyle hitap ettiğin için her ne kadar çok sinirlerim gerilsede aynı o insanlar tarafından bir kaçı tatmin edici cevabı verdiği için sinirim tersine bir gülme durumuna geçdi, gidin burdan hea Bu kadar kesin ve emin konuşduğunuza göre siz herşeyi bilen birisiniz bu konuda lütfen bana müsait zamanda anlatarmısınız nedir anarşizm ? İnşallah dert yakındığınız kadar önemli şeylerdir. Not: Beyinleri belirli bir olgunluğa getirmek için zaman şartdır. Ama bu hitap tarzınızla cennetin sahibi olsanız orayı terk ederdim iyiki buranın sahibi değilsiniz. Hem insanlara koyun deyip eleşdirene kadar doğru bildiğinizi güzelce anlatsaydınız istediğinizi elde edebilirdiniz. Kusura bakmayın ama biz bu halimizle koyunsak siz ancak klonlanmış agresif kuzu olabilirsiniz. Geçen de bir tv de görmüşdüm nedense sizin yorumunuzu okuyunca direk öyle bir fotoğraf belirdi gözümün önünde.

Konu LaXoRy tarafından (02-08-2008 Saat 06:00 ) değiştirilmiştir..