Konu: !!!
Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 30-07-2008, 21:49
Sosyopat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sosyopat Sosyopat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
kızıl arıza Багэр

Alıntı:
mOr_gözyaşı´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
^^insanlar çocuklarının oyuncak silahları olmasını, şiddet içeren filmler izlemelerini çok dert ediyorlar. Şiddet kütürünün onları teslim alacağını zannediyorlar. Ama kimse pop şarkılarını dinleyen çocukları için endişelenmiyor. Düşünsenize kalp kırıklığında, reddedilmelerden ihanetlerden ruhsal çöküntü ve kayıplardan söz eden binlerce şarkı. Merak ediyorum pop müzik dinlediğim için mi bu kadar sefil ve çaresizim? Yoksa boyle olduğum için mi bu şarkıları dinliyorum?^^
konunun hedefinden uzak fakat konunun içinde bir yere değinmek isterim...

3 adet erkek çocuk var evde...biri asker kaçağı,neymiş savaşmayı redediyormuş,vay serseri vay...birisi aşk peşinde,hegün acı çekmekte kaybettiği bir gül için...bir diğeri para sayma makinası almış geçenlerde,iş hayatı işte kazanabildiği kadar çok elde etmek adına parayı... : ))

tabiki şakaydı biri 3,5 diğeri 1,5 ve en sonuncuda henüz 0,5 yaşında...ve ben...bir baba olarak emme mafya babası değil hele iskele babası hiiiç değil...didimki kendime lan olum sosyo...sen asla bu çocuklara bişey yasaklama...bırak kendileri yasaklasın kendilerine birşeyi ve fakat YAŞAYARAK,ACITARAK BİR YANLARINI...

karşıyım çocuklara aman bu ne ayıp veya şiddet içerir tarzı yaklaşımlara...ne uzaktır bunlar yaşam/ım dan...yaşam bu...yaşamalı...adı üstünde...her ne olursa olsun...

Bazen diyorum atayım kendimi aşağıya....Bazen de diyorum niye atayım kendimi aşağıya!!
Кызыл Багэр