Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 30-07-2008, 13:13
cebren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
cebren cebren isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Belkim..

Exclamation Duarden Bir Katil

Dun gece saat 03.00 sıralarında masum bir adam kesilerek öldürüldü.
Katil ise adamı kesmeye baslamadan once robocop kıyafetini cıkartırken, ''muhtesem bir tat olacak'' diye vahsice mırıldanıyordu.
Ve olan oldu adamı kesti.
Amacı ise; muhtesem bir tattan kastı bildigimiz evde yapılan ''Un Helvası'' na insan eti katarak yeni bir tat elde etmekti.
Olay bizim evde gerceklesti, sanırım beni ve ailemide tehdit etmişti.
Ben herkesi sakinlestirdim ve bir an once helva yapımında kullandıgından arda kalan et ve kemik parcalarını evden cıkartmak icin naylon cantalar aramaya koyuldum ve cıkarttım hepsini.
Bi kac saat temizlikten sonrada yattım.
Ancak 05.45 sularında bir kişi daha öldü.
sebep: ocagın altını acıkken uyuya kalmıs ve helvayı yakmıs yani ete ihtiyac var.
2. cinayete dair bişey hatırlamıyorum, susamıstım su içmeye kalktım filmde koptu tabiki

bu katil aşcı duarden efendim !!!!!!!!!!!!!!!
bu bir ruya, ruya muya, inan inanma
ama gelin gorun ki bir avatar neler yapabiliyor ! (bi onceki avatarı tabi)
o yuzden avatarımıza dikkat edelim, dikkat etmeyenleri uyaralım

sarkı kosesi:
nancy simatra - bang bang

not:
ikinci cinayete ilişkin sorusturma baslattım ve elde edilen veriler bir ucuncu cinayetin zor oldugunu soyluyor. sebep ise helvada gizli. helvalar balistikte
bu kadar acıklama yeter efendim

iyi forumlar dikkat edin
sayko kilırrrrrrrrrrrrrrrr

Bir çiçeğin büyümesi bizi ne kadar kederlendiriyorsa,ölüm de o kadar kederlendirmeli.Korkunç olan ölüm değil, yaşanan ya da ya-şanamayan hayatlardır.İnsanlar hayatlarına saygı duymuyorlar,işiyorlar üstlerine, sıçıyorlar.Geri zekalılar.Tek düşündükleri düzüş-mek,sinema,para ve düzüşmek.Hiç düşünmeden yutuverirler Tan-rı'yı,hiç düşünmeden yutuverirler Vatan'ı.Çok geçmeden düşünme yeteneklerini yitirir,başkalarının onlar için düşünmelerine izin verirler.Pamuk beyinliler.Görünümleri çirkin,konuşma biçimleri çirkin,yürüyüşleri çirkin.Yüzyılların olağanüstü bestelerini çalın onlara,duymazlar.Çoğu insanın ölümü bir aldatmacadır.Ölecek bir şey kalmamıştır geriye.
CHINASKI

Konu cebren tarafından (30-07-2008 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir..