Tekil Mesaj gösterimi
  #20 (permalink)  
Alt 27-07-2008, 18:59
umutsuz umutsuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Genel olarak topluma empoze edilmekte olan düşüncelerden iki tanesi çok sık olarak burada yazılmış farklı düşünmesiyle öne çıkan insanların bunları yazması beni biraz şaşırttı
-Türk türk olman gurur duyulacak bir özelliğin değil(dogrudur)aksine bu senin utanmak gereken bir yönün sen kılıç sallamaktan fetih yapmaktan ata binmekten insan öldürmekten halkları katletmekten başka bir iş yapmamış bir nesilden geliyorsun! Bu sebepten ötürü sen türk oldugunu dillendirmemeli tarihinle ilgili araştırma ve konuşma yapmamalı hele hele ki bunla asla övünmemelisin. Hele ki bu topraklarda yaşıyorsan senin zaten saf kan(!) olma ihtimalinde azdır. Eğer öyle dahi olsan bunu inkar etmelisin.(Bu empoze edilmeye çalışılan düşüncedir.)
Elbette kimsenin farklılıkları (ırk-cinsiyet-renk-din vs) bir diğerine üstünlük sağlamaz. Benim şovenist düşüncelerim yok fakat katılımcı bir milliyetçiliğinde kimseye zararı olduğunu düşünmüyorum. kişinin nasıl hissettiği, düşündüğü sadece kişiyi ilgilendirir.
kimse saf kan (!)türk oldugunda ısrar edemeyeceği gibi kimsede bu topraklarda yaşan insanı kendini toplumun çoğundan farklı hissettigi için ayrımcılığa tabi tutamaz

YÜRÜ HÜR MAVİLİĞİN SON HADDİNE KADAR ÇÜNKÜ İNSAN ALEMDE HAYAL ETTİĞİ MÜDETÇE YAŞAR...