Tekil Mesaj gösterimi
  #204 (permalink)  
Alt 27-07-2008, 16:54
duarden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
duarden duarden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
solus et moriturus

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
alptraum´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Demekki bir gruplaşma var ne yazık ki bu gruplaşmalar dogrudan Hakikatı perdeleyecek hakikatsızlıklar olmaya mahkumdur. Bize doğrudan öğretilerin dışında olmayı bır üstadın aforızması ile çevirebiliriz

BİZLER ARZU EDİLENDEN ZİYADE ARZULAMAYA AŞIĞIZ....

Umarım bu hal ve tavır geçiçi bir dejavu olur eğer her saniye hissediyorsanız olacakların zeminini kendi yaptırımlarınızla somutlaştımış olursunuz bununda getirisi olmayacaktır, tabiki size banada olmayacaktır.

yaşasın ........... son nokta

İşte yanıldığınız nokta siteye direkt bu konuya yazmak için yani çoğalarak haklılık ispatı için girdiniz. Platform hakkında hemen kanı oluşturdunuz yaklaşık 7000 küsür konuya bakmadan . Biz fikirlerin özgürce ifadesinden yanayız. Nietzsche üstadımız gibi 2. dünya savaşında not almış alman rahip'in sözlerinede değer veririz

"Önce Yahudileri almaya geldiler, ses çıkarmadım, çünkü ben Yahudi değildim..

Sonra komünistleri almaya geldiler, ses çıkarmadım, çünkü ben komünist değildim. Daha sonra, sosyal demokratları almaya geldiler, ses çıkarmadım, çünkü ben sosyal demokrat değildim. Ardından katolikleri almaya geldiler, yine ses çıkarmadım, çünkü ben katolik de değildim.

Sonra... Beni almaya geldiler. Hiç kimse ses çıkarmadı.

Çünkü, ses çıkaracak kimse kalmamıştı!"

Yani bu platform bunu sevin , sevmeyinden öte dikte edilmiş, başkaları tarafından ezberletilmiş doğmalarla kimseyi yargılamayın demek için var.

Saygılarımla..

House of Duarden
Alıntı:
"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche