Tekil Mesaj gösterimi
  #46 (permalink)  
Alt 27-07-2008, 05:56
duarden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
duarden duarden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
solus et moriturus

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
Şey'ler´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Duarden,
Yaşamak bir hakdır ve bu hak benimdir.
Demek istediğim birileri,gitmek hakkı olmalı diyor ben de sordum sadece gelmek hakkınız olmadı ki, gitmeyi bir hak olarak görebilesiniz.Yaşam benim (şahsım)için nasıl oldu bilmiyorum,gelmeye ben karar vermedim,müdahil olmadım.ancak şu aşamada buradayım ve müdahil olabiliyorum.Her türlü olumsuzluğa rağmen yaşam benim olduğu için,onu olumsuzluklar karşısında terk etmiyorum ve yaşamıma sahip çıkıp öteneziye hayır diyorum.İnsanlar ötenaziyi isteyerek,kendi yaşam haklarını zorluklara teslim ediyorlar.İşte ben buna, yaşama sahip olamama derim. Umudun Senin için tanımı ve anlamı benimki ile aynı olmak zorunda değil.

.
Kesinlikle haklısın aynı olmak zorunda olmamalı işte temel nokta bu sen şeçmemekte ne kadar özgürsen şeçecek insanların öncülleri hakkında bu yanlıştır demek hakkına sahip değiliz. (Kavramları bizler türettik içi kof kavramları).Mesala maskeler içinde yaşamaya başlayan birine çıkar o maskeni demenin mantıksızlığı gibi. Nerde mantıksızlık diyebilirsin o kendini hiç tanıdı mı derim ?

House of Duarden
Alıntı:
"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche