|
Sayın dengesiz öncelikle yazdıklarım size hür-köle zenci-beyaz ayrımını çağrıştırmış ki ben hiç bir kelimemde üstün ,asil kandan bahsedip insanları belirli bir sınıfa soktuğumu sanmıyorum.Nasıl bir ukalalık sezdiniz yazdıklarımda anlam vermek güç.Anarşizmi bir aksiyon sanan ve anarşistim deyip peygamberlerine itaat eden "sözde anarşistler"e yazdıklarımdan dolayı ukalaysam dünyadaki burnu dik tek ukala ben olayım."Liseli ergen kız tripleri" bu söz beni güldürdü.Nasıl bi tripmiş bu bana anlatır mısın? Yazdıklarımın herzaman arkasındayım, koyun sürüsüne kırpılmak için geri dönsünler belirttiğim kişiler onlar sürü mantığıyla hareket edenler ki zırvalamaktan başka birşey bilmiyorlar.Anarşist değilim benim ideolojim var diyerek, anarşist kimliğinden sıyrılıp hareket etseler hiçbir zaman saygıdan kusur etmez ve değer de veririm.Yazdıklarımdan başka birşey anlayıp bana daha gülünç tabirlerle hitap edebilirsin istersen.Neyse konu başlığına dalıp ve yazdıklarımı saptıran herkese bir açıklamada bulunup gözlerimi pc başında ağrıtmayım.Sağlıcakla kalın
Herkesin hayalgücü tükendiğinde artık hiçkimse dünya için tehdit olmayacak ...
|