Tekil Mesaj gösterimi
  #171 (permalink)  
Alt 22-07-2008, 16:57
kafambozuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kafambozuk kafambozuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

sayın berfin bakınız ilk çağdan beri tanrı sürekli şekil sayı kişilik ve boyut değiştirmiştir...örneğin antik yunanda insanlar her doğa olayının yaratıcısının ayrı bir tanrı olduğunu düşünüyorlardı tanrılar insanlar gibi ölümlü değillerdi ancak görüntü ve davranış itibariyle insanlara benziyorlardı..efendim daha önceki uygarlıklar ateşe tapıyorlardı vs.vs.şimdi şu anda dünya genelinde inanılan tanrı tek bir tanrı ve o hiç kimseye benzemez her şeyin yaratcısıdır falan filan feşfekan...sayın berfin şimdi de ben size soruyorum sizin inandığınız tanrının doğru tanrı olduğu ne malum?yani durmadan şekil ve biçim değiştiren ve yalnızca insanların tapınma ihtiyacını karşılamak için var olduğu gayet aşikar olan bir olguya neden inanayım?dahası yokluğunu ispatlamak için neden çaba harcayayım?ya da hangisinin yokluğunu ispatlamamı istersiniz?zeus'un yokluğunu ispatlamamımı?madem zeus da yalandı gerçek tanrı bugün inanılandı hadi ozaman zeus'un yokluğunu siz kanıtlayın...şimdi siz diyorsunuz ki tek tanrı var ve doğru tanrı odur..öyleyse ispatlamak sizin göreviniz efendim...

la Beaute est Dans Larue...(güzellik sokaktadır)

Konu kafambozuk tarafından (22-07-2008 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir..