Alıntı:
sonsuz´isimli arızadan alıntı
süpersin yazan bendim..yanlış hatırlıyosun sevgili alchmy..
|
Doru dooruu... Haklısın... Ben de farkettim bunu yazdıktan sonra ama bu sıfatsız sitede yazdığımı silme şansım yok ki

Haklısın... O yorumu kısmen kaale almak lazım bu durumda... Ama kişiyi bir ajite etmeyegör de mi, bak, neler oluyor...
Düşüş'ün sadist yorumu ilginç... Senin de "kim demiş ki narsisist??" yorumun ilginç. Ama o da doğru. Az gelmiş çünkü... "narsisistik histerionik" demem lazımdı, ben az tutmuşum...
Olsun... Su mecrasını bulacaktır nasılsa... Üzülmeye de aceleye de mahal yok...,
Şimdi şaklabanlığı bir yana bırakıp asıl demek istediğimi yazayım:
Sevgili konu sahibi düşüş... Zihnin sahiden sende mi? Onunlayken bu dediğine karar verdiysen ne ala. Yoksa 3 kelam etme hakkını kendimizde hissettik hepimiz. Şimdi seni bu şekilde bırakmak da bana en azından olmaz gelmekle beraber yine de bu kişisel bir seçim nihayetinde...
Konuyu kişisel ego alanı haline çevirmek istemezdim çıkış olarak, başından beri de bu böyle. Yine de kendi adıma kusura bakma demek isterim sana kabul edersen; kaçınılmaz olarak iş buralara vardı: gövde gösterisi...
Diğer(ler)indense boşuna bekleme... Adaletini beklemekle aynı şekilde kalırsın sadece...
Sen adaletini başkasına endekslememeyi görebiliyor musun? Ne ala...
Yoksa bulacağın sadece budur işte, bir sidik yarşı, hahaaa...
Dünyada belli koşullarda çok ilişkide olan işte tam da bu maalesef...: Sidik yarışı...
Buyur sonsuz, işte serdim ben de kuyruk acımı... Son derece net..