Alıntı:
düşüş´isimli arızadan alıntı
benim bu yerkürede herhangi bir ümidim yok...ve ölümü arsızca arzuluyorum...ne yapacağımı bilemiyorum...ne olur kurtarın beni... ama içimden bir his ölümün bana vaad ettiğinden fazlasını vaat etmeyeceğinizi söylüyor...
|
gerçektende ölüm sana ölümden fazlasını vaadediyorsa ölüm sana yalan söylüyor demektir..
Alıntı:
düşüş´isimli arızadan alıntı
ümit yaşamın bir parçasıdrı güya..oysa ümit işkencelerin anasıdır...cennet dediğin zavallı insanların bir ümit bağıdır...ama keşke o zavallı insanlar gibi bir ümidim olsun diye umuyorum....lakin ümitler son ihtimallerini kullandı...samimice diyorum ölümü arzuluyorum....
ölüm yakında beni yanlış bir öyküden kurtarıp bilinmez bir labirente mahkum edecek...o labirent yarsızlığın devası olacaktır...
|
sen ümidi kötülüyorsun,fakat bir gün ümidin tamamıyla yok olursa işte o zaman yalnızca ölmekle kalmaz birde yok olursun..biraz düşün hala ümidin tükenmemiş olsaydı -ölmeyi arzuluyorum bana yardım edin-demezdin,çünkü diğer insanların sana yardım edeceğine dair bir umudun var..susadığında susuzluğunu gidereceğine dair bir umudun var,ağladığında gözyaşlarının döküleceğine dair bir umudun var..