Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 21-07-2008, 19:45
sakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sakin sakin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

halka ulaştıran tabi ki de taraf gazetesi (başka hangi gazete olabilirdi) özelliği ellerine belgeleriyle geçen her haberi halka ulaştırmak
belgeler ellerinde ve istenildiği takdirde bu vb birçok belgeyi yayınlamak isterseler diğer gazetelere verebileceklerini söylüyorlar
bu tür belgelerin çoğu neden tarafa geliyor sorusunun cevabını şöyle veriyorlar; bu belgeler bilinçli olarak sızdırılıyor birileri tarafından _geçmişte de başka belgeler başka gazetelere nasıl ulaşıyorsa_ ve bu belgeleri saklamadan yayınlayacak bağımsız medyada yayınlatmak istiyorlar ve adresleri taraf gazetesi oluyor

fişleme hele ki gazeteci fişlemeleri ilk değil geçmiş zamanlarda da genelkurmayın yandaş ve karşıt şeklinde sınıflandırdığı gazeteciler oldu bunlarda gazetelerin manşetine çıktı

ben de belgeleri merak ediyorum ama bu haberin belgelerini değil eruygur paşanın gazetecilerle ilgili bu net bilgilerinin kaynağını merak ediyorum gerçekdışı gözüksede gerçeği yansıtıyor veya abartyor da olabilirler kimbilir

"kendi kimliğini ötekinin varlığına göre konumlandırmak hastalıktır. kimliğini yaşatman için sana bir düşman gerekiyorsa, senin kimliğin hastalıklıdır"
hrant dink