Tekil Mesaj gösterimi
  #71 (permalink)  
Alt 19-07-2008, 17:00
sakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sakin sakin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

Alıntı:
düşüş´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar...kusura bakmayın,sizden özür dilerim...belki bazılarınızı meraklandırdım bazılarınızıda huzursuz ettim herneyse yani herkes o mesajım yüzünden birşeyler hissetmiştir...birde sonsuz adlı arkadaşa da ayriyeten teşekkür ederim...ben o gün ölümü arsızca arzuluyordum...açık söylemek gerekirse hala istiyorum ama şu an ertelemiş durumdayım...ben ertesi gün size msj yazmayı düşündüm...çünkü yorumları okudum benim ölmüş olduğumuda zanneden arkadaşlar var...ama ben siteye giremiyordum...daha şimdi girebildim...ve hala yaşadığımı size bildirmek istedim...ilginiz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim...
çok şükür düşüş bir an hiç gelmezsin diye korktum valla neyse ki ses verdin de rahatlattın bizi sonsuzun yorumunu dikkate alman isabet olmuş bence de
hala yaşadığın için ve yaşamaya devam edeceğin için -buna eminim nerdeyse-tebrik ederim seni doğru yoldasın devam et

"kendi kimliğini ötekinin varlığına göre konumlandırmak hastalıktır. kimliğini yaşatman için sana bir düşman gerekiyorsa, senin kimliğin hastalıklıdır"
hrant dink