Tekil Mesaj gösterimi
  #56 (permalink)  
Alt 19-07-2008, 02:06
sangre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sangre sangre isimli Üye şimdilik offline konumundadır
_b/s/en s/b/enim *

Alıntı:
alchemy´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Ha ha, neymiş insanın gerçek doğası? Senin sergilediğin mi?

Tekelciliğe de bak sen... Kim verdi sana bu hakkı? Geçmişte üç-beş kitap yazan birileri mi?

İnsanın gerçek doğası hakkında çok şey okumuşsun belki ama kendi gerçek doğanı okuduklarından hiç de bağımsızlaştıramadığın o kadar belli ki... Neyse...

Sen de öğreneceksin elbet...
Sanırım siz noktayı koymuştunuz .. Hangi itici güç, bana tekrar yazmanızı sağladı acaba merak ettim.. Tekrar konuya dahil olup, kendi güç gösterinizi mi yapmak istiyorsunuz?? Benimsediğiniz fikrin, kendinizce böyle yabana atılmaması gerektiğini mi kendinize hatırlattınız?? Sorularınızı cevaplamak isterdim, fakat ben sorularıma cevap alamıyorum son bi kaç yazıdır.. Ben kendimi olduğum gibi anlatıyorum, fakat siz anlatmıyorsunuz.. Çok mu utanıyorsunuz.. Utanmayın!? .. Yeter ki kendinizi olduğunuz gibi anlatın .. Bunda utanılacak birşey yok .. Eğer söyleyeceklerinizi yalana dolayıp anlatma yolu seçerseniz, işte şimdi utanın!? .. Hatta kendi kendinizi kırbaçlayın!! .. Her yalanda, işlediğiniz günahın acısını çıkarın .. Günahlarınızdan arının!?

Ben hakkımı yaşadığım hayattan alırım!! .. Daha doğduğum anda bu hakkı aldım.. Ve şimdi yaşamın hakkını veriyorum.. Sadece var olanı yazıyorum... Olması gerekini yazmak benim işim değil .. Korkuyorum!? Siz korkmuyormusunuz?? Yanlış düşündüğünüze hiç mi ihtimal vermiyorsunuz!? .. Bu yüzden gördüklerinizi yazın.. Var olanı yazın.. Bırakın olması gerekene doğa karar versin.. Bazılarımızı elesin, bazılarımızı kendine saklasın .. Bir mücevher edasıyla saklasın .. İşte bu yüzden sadece gerçekleri yazın!?

Bin gölge, bin ağaçtan, bir güneşin gölgesidir.. _/ *

_gölge'li/ *