Alıntı:
sonsuz´isimli arızadan alıntı
ne guzelllll sozler bunlar...cok etkiledndim sn. sangre hele butun insanlar eziktir sozunuz tarihe gececek bi soz..ama biz buna kısaca herkesi kendin gibi sanma mevzuuda diyebilirriz.sizi pek fazla ezmişler galiba.yaralı hayvan saldırır derler eskiler..sizide cok ezmişler kucukluunuzde sanırım..yada hala eziliyosunuz..lilithcim psikolog oldum vay bee demiştiniz ya rica etsem arkadaşın cocukluuna inermisiniz? 
herkese iyi şovlar..iyi olan kazansın   .. 
kısa bi not:rus edebiyatındaki ayyaşları hatırlattın bana kalkarlar dostlarım diye kadehlerini kaldırır ve bi dolu lafla insnaların beynin s.krler ya...kimsede iplemez...bu arada en yakın ornek ismi a yla başlayan bi ark. varya tartıştığınız bu konuda...ismini hatılamıyom..bakamayacak kadarda yorgunum bi an evvle yazıp cıkcam..archm boyle bişeydi..işte o insanları ezmektense ayağa kaldırmak noktasında umarım size bi örnek teşkil etmiştir..tum insanlar eziktir dediniz ya..herkes herkesi ezer..o anlamda..ezmeyen insanları gorun diye diyorum yani.
sevgiler saygılar...
|
Hahaha!! Zamanında, sitede bir arkadaşın imzası dikkatimi çekmişti.. ''İroniyi anlamayan kişiye aşina değilim'' diyerekten.. Bir insanın, tüm insanlar eziktir demesi ne kadar büyük bir ezikliktir gerçekten, bunu anlamış olman güzel.. Yalnız ironiyi neden bu yönde anlamış olduğun, soru işareti?????? .. Dikkat edersen, yazdığın söz karşısında gülmüşüm ve eğer bir insanı ezen insan ezikse, tüm insanlar eziktir demişim.. Çünkü her insan bir diğerini ezip, yükseklere çıkmak için uğraş verir.. Senin yazında yaptığında zaten bu, şimdi sen ezik mi oluyosun hahaha!! Bilemem(!) .. Neyse hatanı anlamışsındır umarım, bu konuyu geçelim.. Ayrıca sözlerimden bi gram anlamaman üzücü.. Hala yalanlar üzerinden, bir diğer arkadaşına sevgi gösterisinde bulunarak kendini tatmin ediyorsun.. Neyse zaten anlamanı beklemiyordum..
Gerçekten de gerçekleri yazmam birilerini rahatsız etmişe benziyor.. Ama bu konuyu artık uzatmak istemiyorum, çünkü beni führerin tohumu olmakla suçlayanlar bile çıkmış.. Nietzsche'nin dediği gibi, dostun kendini olduğu gibi gösterirse, diğerleri onu şeytan olmakla suçlar.. Çünkü dostun çıplak hali, gerçekten de diğerlerini rahatsız eder.. Haydi yapıcı olmaya devam edin ve insanın gerçek doğasını reddedin .. Ahlakımızı yozlaştırın .. Ama bende sizinkini yozlaştıracağım.. Gerçek doğamızı hatırlatacağım .. Çünkü hepimiz unutmuşa benziyoruz!? Herkese mutlu haz almalar!!!