|
Sayfaların içerisinde(1.-3. ve 5.) Tanrı Yehova’nın cismanileşmiş hali, Yüce Führer dolaşmakatadır haberiniz olsun.Haber veriyorum,çünkü bazıları bundan bihaber dolaşıp Cismanileşmiş Yehova’nın yoluna çıkarak gazaba uğramaktadırlar.Cismanileşmiş Yehova Yüce Führer ölümlere acımayandır ama ben naçizane,onun gazabını üzerime çekmek bahasına da olsa,ölümlere acıyan olmaya ve hayatı çoğunluklu seven olmaya devam eden olacağım.
Bir arkadaşıma,birilerinin, düşüş’ün söylemi karşısında,sergiledikleri davranış! İçin şöyle yazmıştım:
‘’Ayaklarına takılmış jiletlerle dövüştürülen horozlara karşı,ağızlarından ...akarak,dökülen kanları şehvetle izleyen insan … geldi gözümün önüne, bir insanın ölümü istemesi karşısında dalga geçenleri görünce.''
… yerleri bipledim,çoklu ortamın ahlakına mugayr diye.
Basitten bir ‘’ne var’’ demek bile bu kadar ağır mı geliyor düşüş’e de, üstüne dalga da geçiliyor.Yahu,yaşantınızın hangi döneminde çıldırışlara girdiniz de;zayıfları ezip,üzerlerine basa basa yükselin moduna girmiş nietzsche’cilik oynuyorsunuz.Yani,herhangi bir insanın (farzedin ki yalancı hatta pislik bir çoban olsun)haykırışı,sizi ne zamandan beri,iğrendirir ve dalga geçirir moda soktu.Yoksa gerçekten,acziyetinizi gizleyebilecek birini bulduğunuz için mi seviniyor-dalga geçiyor ve küçümsüyorsunuz.ve ne zamandan beri, kapitalislerin o ahlaksızlıklarına rağmen, pazar olarak bile olsa korumaya çalıştığı insan hayatından siz vazgeçtiniz.Sanırım, insan olmak, sizler için çok küçükçe bir şey,Führerr’in supermeni olmak varken.
Sonsuz,
Kastetmemiştim her derde deva reçetem var benim diye.Vardır elbet,modern zamanların büyük anlatılarıyla elde ettikleri! her derde deva reçeteleri modernlerin.hani bir parça da olsa moderniteden bahsetmişsin ya o hesap benimki de.Biraz da modern olanın ‘’post’’ una bakıver diyeceğim;küçük güzeldir söylemi de belki hoşuna gider. May be ha

Gerçek;kendi kanatlarıyla sonsuza uçan Hürr'lerindir,başkalarının malzemesiyle baraka yapan asalakların değil.
Konu Şey'ler tarafından (18-07-2008 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir..
|