Tekil Mesaj gösterimi
  #40 (permalink)  
Alt 18-07-2008, 15:54
alchemy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
alchemy alchemy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
-

Alıntı:
kafambozuk´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
sayın alchemy insan sevginize saygıyla yaklaşıyorum inanın...ama arkadaş madem ölüme bu kadar muhtaç fakat bir yandan da yaşamayı arzuluyor öyleyse psikoloğa gitsin...ölümü kendine yar edinmiş hangi insan tanımadığı bilmediği insanlara bu arzusunu açar??
Sevgili kafambozuk, burada yazan yaş ibarelerini ben doğru kabul ediyorum. Bu arkadaş 16 yaşındaysa 30 yaşından farklı düşüneceği bir çağdadır. Ayrıca psikoloğa gitmek herkesin yapabildiği birşey değil, bana sorarsanız çokluk çözüm de olmayabiliyor... Ölüme bu kadar muhtaç ve kesin kararlı biri ölmekten bahsedip umut aramaz, bu kara bir ruh hali olabilir, açılmayı arzulayan. Bunlar benim düşüncelerim tabi...

Alıntı:
sonsuz´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
bilgeliğe ulaşmanın işaretidir olumu istemek der kafka...
ya biraz bencil olalım hayatta sevgili alcehmy...ileişim kopukluu falan var tamamda suda bi gercekki insan etrafında kimse olmadan ayakta kalabildii zaman tam olarak özgür olur..ve buda sancılı bir surec içerisinde gerçekleşir...
sangrede şovunu yapıyo bakıyorum..(kolay gelsin.).
bu aradA kısa bi not:hayatta ezik ruhu taşıyanlar hep başkalarını ezmeye çalışır..
herkesciklere iyi gunler..sevgiler...saygılar...
Hayatta biraz bencil olmaktan ziyade hayatta biraz gerçekçi olmak bence de çok daha iyidir sevgili sonsuz, bu anlamda hak veriyorum bu cümleye. Bencillik çiğ egoyu beslemek olmamalı, öte yandan kişi başkasına da bağımlı olmamalı... Ama insan bunları zaman içinde ve tecrübelerle öğreniyor işte, biraz da karakter meselesi.

Bu arada "hayatta ezik ruhu taşıyanlar hep başkalarını ezmeye çalışır.." Çok güzel özetlemişsin bence

Tökezlemişliğim 2. basamaktan geliyor