Tekil Mesaj gösterimi
  #32 (permalink)  
Alt 17-07-2008, 22:05
naftalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
naftalin naftalin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
teoride normalim

ben yine geldim
turunculu sarılı cıvıl cıvıl renkli bir hayvan görmüştüm bir zamanlar gözlerimi dana gibi açıp bakmıştım hayran kalmıştım güzelliğine ismi hiç güzel değil oysa adı çiyan. bir kaç dakika kadar baktım durdum hayranlıkla. bu negüzellik diye. ne gereği vardı acaba bu kadar güzel renklere sahip olmasına yaklaşılmaması gereken bir hayvan çünkü. bir kaç dakika sonra ımm yaptım ve uzaklaştım gökkuşağı renkli çiyandan. niye öyle renkliydi o hayvan bir türlü bulamadım. aslında güzel olan hayvanlar hep zarar görür insandan. (papağan gibi alır içeri hayatı zindan ederiz ...) bu yüzden çirkin hayvanların hayatta kalması daha da kolaydır. (yok edici bir etkn olan insan ortadan kalkıyo çünkü) güzel güzel diyince aklıma herşey geliyor benim. sanırım o zamanda soru yanıtsız kalıyor ?
hafta sonu sabahı perdeyi açtığımda kapalı yağmurlu bir hava gördüğümde ne güzel bir hava derim içim enerji dolar. pırıl pırıl bi deniz cam gibi balıkları görbilirsin içinde bu da güzel gelir. gelir de gelir işte bana bir sürü şey. dedim ya hal böyle olunca soruyu yanıtllamak zor oluyor.
gelip gideceğim buraya ara sıra bulurum belki cevabımı bir iki satır arasında.