Alıntı:
rain_man´isimli arızadan alıntı
çok basit olmuş bunları herkes bilmez demekte bilgileri ucuzlaştırmış eksik bilgiler var mesela 21. madde 9 yaşında gerdege girmiş deniliyor fakat o dönem arap ülkelerinde insanların yaşı ergenliğinden sonra hesaplarnır o şıktaki muhammedin yaşıda abartılmış.. atlamamalı böle işlere keşke araştırıp yazsaydı bana copy paste gibi geldi
|
evet ben de merak ettim Sangre Hocam belgesiyle sunmuş eğer siz de insanların yaşlarının ergenliğe girildikten sonra hesaplanmasına dair bize kalıcı bilgiler sunarsanız merakımı gidermiş olursunuz şu aşamada sn. Sagre daha sağlam kanıtla bunu yazdığı için onunkisi daha inandırıcı oluyor yoksa size karşı bir kastım yok ama benim şikayet ettiğim nokta sadece rahatsız ettiği için yok böyle bişey deyip kestirip atmaktır. Bilirsiniz çevremizde çok var böyle örnekler onun yerini birbirinize sözlü saldırıda bulunmadan ben bu belgelere dayanarak şuları şunları paylaşmak istiyorum diyen kişiye ben de şu belgelere dayanarak size katılmıyorum demeniz daha iyi değil mi