Tekil Mesaj gösterimi
  #56 (permalink)  
Alt 17-07-2008, 02:21
tevatur tevatur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

ağız tadıyla bir polemik yaptırmadan konuyu dağıtmışlar.

Alıntı:
Neden sızlasın ki? Proudhon 1865'te öldü. Origin of the species 1859 da yayınlandı. Ve aradan geçen 6 yıl içinde proudhon evrim hakkında hiç yazı yayınladı mı? Haberim yok eğer biliyorsan söylersen sevinirim. Evrim ile ilgili uzun uzadıya kafa patlatan biri vardırsa oda kropotkindir. Özellikle karşılıklı yardımlaşmada değinmiştir bu konulara. Zaten kendisi aslında coğrafyacı ve amatör evrimbilimcidir. Ama neden mezarlarında ters dönüyor proudhon ? Bu saydığım(ve saymadığım) insanlar benim görüşüme tahakküm mü koydular?
efendim bağlantı şurada, adına anarşist dediğimiz sitede, evvela evrim gerçekleştimi sorusunu abes buldum, sonra baktım baya bir evrim gerçekleşmedi diyen var, o zaman dumurun seviyesi biraz daha arttı tabii. demekki neymiş anarşist bir sitede bile yaradılışa inananlar olabiliyor. hemde pek çok. bu tıpkı müslüman komünist gibi bir durum.

evrim derken illa darwin'in teorisine inanılmasını beklemiyorum, herkesin kendine ait bir teoriside olabilir, örneğin pek çok çocuk leylekten evrildiğine inanır ama en azından leyleği yaratan olarak kabul etmiyor...