Alıntı:
|
benim bu yerkürede herhangi bir ümidim yok...
|
Sanırım ölmek istemenizin asıl sebeplerinden biri bu .. Bir ümidim yok! .. Ne için bir ümidin yok!? .. Bir beklentin var ve bunun gerçekleşmeyeceğini biliyorsun, hissediyorsun, seziyorsun .. Beklentini söylersen, herşey herkes için daha kolay olabilir, bilemiyorum.. Ama beklentini, benim sana vereceğimi bekleme benden .. Ben, birşeyler verebilecek kadar fakir değilim ne yazik ki!?
Alıntı:
|
ve ölümü arsızca arzuluyorum...
|
Mükemmel
Alıntı:
|
ne yapacağımı bilemiyorum...ne olur kurtarın beni...
|
Ölümü arsızca arzulayan bir insanın, beklenmeyencek yardım çığlıkları .. Ne olur kurtarın beni!! .. Eğer kurtarırsam, herşeyin eskisinden daha iyi olacağını mı sanıyorsun!? .. Değişenin gerçekler değil de, sen olduğunu anladığın gün, tekrar içinde bulunduğun durumun tekrarlayabileceğini hiç mi düşünmüyorsun .. Ne olur kurtarın beni!! .. Gerçekten de karşımda bi bebek gibi ağlasaydın sana elimi uzatmak yerine, bir tekmede ben atardım .. Bu yüzden, karşımdaki yükseklere çıkmayı bilmediği için, bende düşmeyi öğretiyorum..
Alıntı:
|
ama içimden bir his ölümün bana vaad ettiğinden fazlasını vaat etmeyeceğinizi söylüyor...
|
Senin neden, diğer insanlar gibi bir cennetin yok merak ettim!? .. Zavallıların, tüm beklentilerinin orada karşılayabilecekleri bir dünyaları var.. Kendine bir cennet yarat ve onun için uğraş daha iyi .. En azından, nolur beni kurtarın diye zırlamazsın diye umuyorum .. Bak öyle hem biz rahat ederiz hem de sen rahat edersin.. Haydi bir cennet yarat ve onun için hayatını heba et!? .. En azından haketmediğin şu hayatında, beklentilerini karşılamak için insanları kullanmamış olursun .. Ben ne kadar düşünceli bir insanım yaarrabimm!?