önceleri (taraftan önce) milliyet ve radikal okurdum tarafa ilk önceleri mesafeliydim ama daha sonra ortaya koyduğu belgelere dayalı haberleri haber atlamaması eline geçeni doğruluğundan emin olduktan sonra yayılması beni tarafın tarafına çekti
önceleri doğan medyaya ait olmasına rağmen duruşu diğerlerinden farklı olan radikal de bu ergenekon sürecinde gerçek yüzünü ortaya koydu beni hayal kırıklığına uğrattı ama tabi açıklanabilir nedenleri var paşalar çağırıp murat yetkini biraz hizaya gelin asker karşıtı çizgiden uzak durun diye uyarınca hemen almaları gereken pozisyonu aldılar doğal olarak
şimdi bakınca hiç olmaz sandığımız şey oldu gibi medyayı tekelinde bulunduran doğan medyanın karşısına sermaye ve olanak bakımından asla onlarla boy ölçüşemeyecek ama gazetecilikte onlara bir hayli fark atan bir gazete çıktı ortaya bakalım davalardan kim galip çıkacak

"kendi kimliğini ötekinin varlığına göre konumlandırmak hastalıktır. kimliğini yaşatman için sana bir düşman gerekiyorsa, senin kimliğin hastalıklıdır"
hrant dink
|