Tekil Mesaj gösterimi
  #34 (permalink)  
Alt 07-07-2008, 22:19
non serviam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
non serviam non serviam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
M€M€ÑTØ MØRÍ

Blog Başlıkları: 8
Alıntı:
fantazi´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Herkes fukara olsun ,ben çalışmıyım geyik yapayım ,öbürü çalışsın gecesini gündüzüne katsın ,biraz mal mülk alınca ,gözüne batsın,kahrolsun zenginler hatam senin portren bu ,sevgili inanmış komünist kaos
Ne yapsan Atatürk'ü bu halkın kalbinden söküp atamazsın ne acı değilmi?
Komünal yaşamda böyle bir şey yoktur fantazi.
Ne yani bir devlet bakanı bir maden işçisinden daha mı çok çalışıyor da alıyor onun kazandığının onlarca misli parayı?
Ya da eşit koşullarda mı dünyaya geliyorlar?
Bizim düşüncemizde böyle adaletsiz koşullara yer yoktur. Dayanışma ve özyönetim vurgulanır. Dayanışma, iktidar olup bizi yönetimi altına almak isteyenlere karşı özgürlüğümüzü kuvvetlendiren bir araçtır. Toplumda herkesin eşit söz hakkı vardır. Biz eşitlik derken eşit miktardan değil, aynı elbiseden, aynı şeyin yenilip aynısının içilmesinden değil, eşit fırsattan söz ediyoruz. Herkes çalışır bir kişi geyik yaparım gibi bir düşünce içerisinde geyikçi birey dışlanır ve toplumun imkanlarından faydalanamaz.

Fikirlerimiz arasında "Memleketimizde birçok milyonerin, hatta milyarderin yetişmesine çalışacağız"diyen Atatürk’ü sizin kalbinizden atmak falan da yok. Biz size burada birtakım bilgileri sunarız, düşüncelerimizin iyi mi yoksa kötümü olduğuna zekanız karar verir. Fakat gördüğüm kadarı ile komünizme ya da anarşist kurama dair herhangi bir birikiminiz olmamasına rağmen size öğretilenler çerçevesinde bu düşünceleri karalamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ben bile Hitler’i anlamak için adamın en az iki kitabını okumuşken sizin körü körüne bağlanmanız bağnazlıktır, dogmatiktir ki felsefe sizi reddeder.

"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."