|
Duarden,
Yaşamak bir hakdır ve bu hak benimdir.
Demek istediğim birileri,gitmek hakkı olmalı diyor ben de sordum sadece gelmek hakkınız olmadı ki, gitmeyi bir hak olarak görebilesiniz.Yaşam benim (şahsım)için nasıl oldu bilmiyorum,gelmeye ben karar vermedim,müdahil olmadım.ancak şu aşamada buradayım ve müdahil olabiliyorum.Her türlü olumsuzluğa rağmen yaşam benim olduğu için,onu olumsuzluklar karşısında terk etmiyorum ve yaşamıma sahip çıkıp öteneziye hayır diyorum.İnsanlar ötenaziyi isteyerek,kendi yaşam haklarını zorluklara teslim ediyorlar.İşte ben buna, yaşama sahip olamama derim. Umudun Senin için tanımı ve anlamı benimki ile aynı olmak zorunda değil.
ndartatin,
saydığın ya da bahsetmediğin daha bir sürü olumsuzluğun hayatının tamamında devam edeceğinin nasıl bir bilgisine sahip oluyorsun ki;olumsuzluklar karşısında bu hak el altında tutulmalı diyorsun.Tıpkı,kafama kurşun sıkmayacağım ama yine de yastığımın altında kafama kurşun sıkma düşüncemi gerçekleştirebilecek bir tabanca olsun demek gibi birşey bu.
.

Gerçek;kendi kanatlarıyla sonsuza uçan Hürr'lerindir,başkalarının malzemesiyle baraka yapan asalakların değil.
Konu Şey'ler tarafından (07-07-2008 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir..
|