Tekil Mesaj gösterimi
  #159 (permalink)  
Alt 03-07-2008, 18:34
Fleischer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Fleischer Fleischer isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Ateistim demek o kadar zor ki iş hukuka gelinceye kadar 40 kere suçlanıosunuz. Hele bir de o halinizle kuran okursanız beni daha iyi anlarsınız.

1- Kuranda nasıl cezalara çarptırılacağınız ballandıra ballandıra anlatılmış
2-Durumu öğrenen bir sürü eş dost arkadaş akraba fln bik bik bik
3- Konu her açıldığında "PEKİ O ZAMAN BİZİ KİM YARATTI? " gibi ironik ironik sorular ya da "EĞER ALLAH YOKSA BENİM KAYBETCEĞİM HİÇBİR ŞEY YOK AMA EĞER VARSA SEN YANDIN" "HAYIR EFENDİM BEN MAYMUNDAN GELMEDİM!" "SENİN YAŞLARINDA BİLMEM KİM DE ÖYLEYDİ DE SONRA BAŞINA BİLMEMNELER GELMİŞ DE İNANMIŞ" gibi defalarca duymaktan bıkacağınız cümleler
4-Cenaze töreni, kına gecesi, sünnet , oruç gibi alışkanlıklarınızın olmaması.
5-Üniversiteler de hocalar takar. İş hayatında AKP kadrolaşmasının dışında kalırsınız
6- Ne kadar inancınız kopma derecesinde olsa da "inanmıyorum" deyince sanki Allah'ın o anda haberi olacakmış gibi davranıp dile getirmemek (böyleler o kadar fazla ki anlatamam)
7-Üstelik kuranda müslümanların biz ateistlerden uzak durmaları öğütlenmiş
8-İnsanlar size vebalı gibi bakabilir, hiçbir ahlaki prensibiniz olmadığını düşünüp (hani allah korkunuz yok yaa) uzaklaşabilirler.
9- O size çokbilmişlik taslayan insanların SATANİZMle ATEİZM ayrımını bilem bilmiyor olması Kuranı bile okuyan sizi çileden çıkartabililr. Bir de biyolojinin B'sinden haberi olmayanların size evrim profösörlüğü taslaması tabiii ;D

Daha saysam o kadar uzar ki..

Tüm bunlara rağmen """BEN ATEİSTİM"" diyenlerin cesaraet ve kararlılıklarını gönülden kutluyorum arkadaşlar