Tekil Mesaj gösterimi
  #46 (permalink)  
Alt 02-07-2008, 11:07
kafambozuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kafambozuk kafambozuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

ben bir lidere ihtiyaç duymuyorum..yalnızca dönemindeki insanalrı bulunduğu durumdan daha ileriki bir konuma taşıyan bu lidere saygı duyuyorum...toplumlar cehalet içinde sefalet sürmeyi kendileri seçer demişsiniz...ebet onları aydınlatan öğreten biri olmadığı sürece cahil kalacaklardır..unutmayın bu toplumun çoğu sizin gibi bi bilgi birikimine sahip değil..belki siz görüşlerinizi bilgi birikiminizden faydalanarak mantıklı sebeplere dayandırabiliyorsunuz ama bu insanların çoğu küçük bir kıvılcımdan büyük yangınlar çıkaracak kesimlerden oluşuyor...
anarşist düşüncenin bir lidere saygı duyulmasını yasaklayan bir düşünce olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum...peki öyleyse okuyup düşüncelerini belilediğimiz izlerinden gittiğimiz bakuninler,kropotkinler,nietzcheler nedir?bunlar sadece düşünce adamı mı?onlar da bir nevi lider olmuyormu?yani sizin deyiminizle çoban olup sürüyü gütmüyorlarmı?

bir de şunu söylemek istiyorum belki siz Kemal'e saygı duymamanızı anarşizm çerçeves
nde mantıklı sebeplere dayandırıyorsunuz ama şu kızın söylediği cahilce laflara bir bakın...kimse karşıma geçip de bu kızın böyle konuşma hakkı vardır demesin..gerçekleri öğrensin ondan sonra ne diycekse desin...

la Beaute est Dans Larue...(güzellik sokaktadır)