Tekil Mesaj gösterimi
  #32 (permalink)  
Alt 29-06-2008, 16:27
obsesif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
obsesif obsesif isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Bakırköy'ün Müdürü

İçimden geçenleri yazmak isterdim lakin site buna müsade etmiyor.Özgür değilim yani.Her neyse Atatürk'ü sevmeme hakkı var ama sevmiyor diye yargılanmasıda bence yanlış.önce demokrasi diyoruz sonra bu anarşiye dönüşüyor.kavram çatışmaları ortaya çıkıyor.Atatürk'ün sevilip sevilmediği sadece bu ülkede gündeme oturur.Ve bu ülkenin insanlarının değerlerince yargılanır.O türbanlı kişilikte bu ülkenin vatandaşı değil demek ki.Gidin sorun bakalım hindistanlı bir vatandaşa Atatürk'ü seviyormusun diye?Eğer zekiyse o kim der eğer zangoçsa sevmiyorum der.Demekki o kişilkte bu ülkenin vatandaşı olmayan kara cahil bir zangoç.hangi tarikata çalıştığı bilimez ama bu işten epey bir kazanç sağladığı kesin hem onun hem onu yayınlayan kanalın.İş birliği içinde gündeme gelmiş bir gövde gösterisi ha ha bakın ben Atatürk'ü sevmiyorum hümeyni'yi seviyorum...Ne kadar önemli!! Ülkemiz sürü olduğu için içeriden bir tane kara koyun bütün ilgiyi üzerine çekip sürüde kafa karışıklığına sebep oluyor.Bu koyunun dışarıdaki kurtlara hizmet ettiğide kesin.Ve tekrar söylüyorum bu bir işbirliği!!Eğer öyle olmasaydı Atatürkçüyüz diyen kesimler çoktan somut bir müdahale yapmıştı bu kişiliğe!!