Konu: kadın....
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 25-06-2008, 22:46
kafambozuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kafambozuk kafambozuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

Standart kadın....

bu konuyu açma gereği duydum çünkü bir kaç gün önce tanıştığım bir kadının anlattııkları beni çok ürküttü dehşete uğradım diyebilirim...kadın olmanın anlamı nedir?sorusu o gün bu gündür kafamı kurcalıyor.öncelikle o hanımdan duyduklarımı size de aktarmalıyım bence sitedeki çoğu kişinin böyle bir şeyden zaten haberi vardır ama hafızaları tazelemekte fayda var..
sudan,ürdün,mısır,senegal gibi ülkelerde(bu ülkeler sanırım şeriat kurallarına göre yönetiliyor)kadın olmak hayvan olmakdan çok daha anlamsız ve acı verici..kadınlar sünnet ediliyormuş!!!sünnet edilmenin iki biçimi var birincisi(ki bu daha iyi! olanı)kadınlarım klemetoryum du sanırım o parçanın ismi işte o parçası kesiliyor ve kadının sevişme sonunda orgazm olup zevk alması engelleniyor..yani erkek sevişmeden zevk alabilir fakat kadın zavk alamaz onun tek bir görevi! var çocuk(mümkünse erkek)doğurmak...
şimdi ikincisine geçiyorum kadının vajina dudakları kesiliyor ve dikiş dikilerek küçük bi delik bırakılıyor.kadın hayatı boyunca bundan dolayı acı çekiyor.bu küçük delik hem kadının boşlatım hem de sevişme için gerekli olan deliği oluyor. her sevişmenin sonunda dikişler patlıyor ve her defasında kadına yeniden dikiş atılmak zorunda kalınıyor...

şimdi soruyorum?kadın olmak suç mu?kadın olmanın anlamı nedir?

la Beaute est Dans Larue...(güzellik sokaktadır)