Tekil Mesaj gösterimi
  #22 (permalink)  
Alt 20-06-2008, 10:03
piaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
piaaa piaaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gulyabani

Blog Başlıkları: 1
'ben islam şeriatını kabul etmiyorum ve istemiyorum' demek 'ben islamı kabul etmiyorum ve istemiyorum' demektir'...

Burada çok haklısınız Sn.fatsalı.Ama bence bence insanlar,şeriatın anlamını biliyor islamın anlamını bilmiyor.Fakat bunu site üyeleri için söyleyemeyeceğim.Hepsinin bu konuda bilinçli olduğunu düşünüyorum.

islam içkiyi yasaklar ama siz 'ben müslüman olurum ama içkiyide içerim' diyorsunuz...
islam zinayı yasaklar ama siz 'ben müslüman olurum ama zinada yaparım' diyorsunuz...
islam hırsızlığı yasaklar ama siz 'ben müslüman olurum ama hırsının elinin kesilmesinede göz yummam' diyorsunuz...Evet burda da insanlar bir şeyleri farkediyor ama günah işleme korkusundan bunu reddedemiyorlar,cümlelerin başındaki ben müslüman olurum ları çıkaramıyorlar hayatlarından.Dediğiniz gibi böyle müslüman olunmaz.Yobaz dediklerimizdir gerçek islamı yaşayan!

islam içkiyi yasaklar siz 'ben müslüman olurum içkiy içmem' diyorsunuz...
islam zinayı yasaklar siz 'ben müslüman olurum zina yapmam' diyorsunuz..
islam hırsızlığı yasaklar siz 'ben müslüman olurum ama hırsızn elinin kesilmesinede göz yumarrım' diyorsunuz...
İşte islam budur!Neyse konuyu çarpıtmayalım.Şeriatla yönetilen ülkeleri bir araştırmanızı tavsiye ederim Sn.fatsalı.Malezya,moritanya cumhuriyeti vs vs mideniz kaldırırsa tabi.Belki şeriatın anlamıyla ilgili fikirlerinizde değişiklik meydana gelir.

Ben bir yalancıyım ama sadece gerçekleri anlatıyorum...