Alıntı:
pan_´isimli arızadan alıntı
selamlar
anarşist her şeye karşı çıkmakmıdır mantık ölçüsünde hiç bir şey barındırmayan yani anarşizm mantıklıksızmıdır yoksa alışılagelmiş sistemem boyun eğmemekmidir anarşizm?nedir sizce..
|
Sn.pan_ ,şimdi ben bu konunun anarşizmle olan alakasını çözemedim.Forumları mı karıştırdınız yoksa?
Alıntı:
şöyle örnekleyeyim kleptomani çalma hastalığıdır eğer bu kişi bu hastalığı olduğunu kanıtlarsa ceza almaz fakat alalede bir hırsızlık ceza gerektiren bir durumdur,buyrun o zaman bir kleptomani derneği kurabilirsin bunda garip bir şey yok fakat iş hırsızlar derneği kurmaya çalışmak oldumu bunu anarşistler destekleyecekmi söylermisiniz bana farklı cinsel kimlikte olmayı bir hastalık olarak sunanlar neden bunun tedavi edilmesi yönünden seçenek sunmuyorda tam tersine neden bu hastalığın yaygınlaştırılması yönünde tercih kullanıyor
|
Burada da kleptomani hastalığıyla bağdaştırmışsınız.Çok ilginç gerçekten bunun bir hastalık olmadığı defalarca açıklanmasına rağmen hala psikolojik hastalıklarla aynı kefeye konuyor.Sn.Theatron da çok güzel açıklamış zaten.
Alıntı:
böyle yaptığınız zaman anarşistmi oluyorsunuz
|
Ben anarşist değilim.Fakat ben de kapatılmasına karşı olanlardanım.Tamamen insani düşüncelerden ibaret.Bunun anarşizmle uzaktan yakından alakası yok.Ayrıca site adından dolayı sürekli bu tür konularla karşılaşıyoruz.Bazılarımız tüm site üyelerinin anarşistlerden meydana geldiğini sanıyor herhalde.