Tekil Mesaj gösterimi
  #20 (permalink)  
Alt 16-06-2008, 10:20
anarchy_in_turkey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
anarchy_in_turkey anarchy_in_turkey isimli Üye şimdilik offline konumundadır
azılı anarşist

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
Berk Taçyıldız´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Ben bireyci anarşistlerin toplumu ayaklandırmak gibi bir gayeleri olduğunu bilmiyordum doğrusu , sizden öğrendim . Bireyci yönünün eylemleri tek başına yaptığında olup aslında diğer toplumcular gibi toplum adına bir şeylere kalkışmakta bir olduğunu sanmazdım !

Benim anaşist ideolojinin "bireyci branşı"nı seçmiş olduğum da çok su götürür . Ankette de oy verdiğim bireyci anarşizme sadece yakınlık duyduğumu söyleyebilirim . Ben düşüncelere hizmet etmem , düşünceler bana hizmet etsin .
Elbette görüşünü bilmediğim için yazdıklarımdan anlayabildiğim kadarından bahsetmek zorunda kaldım. Elbette öyle bir şey yok. Ama bireyci anarşizm genelde toplu organizasyonlarda pek yer almazlarda kişisel eylemlerle(bombalama,suikast,mülke tahribat vermek) toplumu sarsmaya çalışır. Ki dünyanın tanıdığı bir kaç anarşistte bireyci anarşist suikastçilerdir(artık onlar kendilerinin öyle olduklarını söylüyorlar olup olmadıklarını bilemiyeceğim ). Seni yargılama gibi bir amacımda yoktu anarşizmin farklı "branşları"nın olmasını anarşizmin en büyük gücü olarak görürüm. Anarşizmi olaylara bakış açısı en zengin olan görüş haline getiriyorbu...

i destroy to make, i hate love, i live to die what an anarchy causes myself...