Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 14-06-2008, 11:28
Vos Amo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vos Amo Vos Amo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Mournful Daisy

Blog Başlıkları: 1

hatırlamak..

kırık kilidini açmaya çalıştığım tahta bir sandık var dizlerimin önünde..son bir gayretle kilidi açıyorum..bir küf kokusu sarıyor etrafımı..bir kaç kitap sararmış..bir kaç film bileti..birkaç konser bileti..kırık bir çerçeve içinde bir resim, yarısı yok..gözyaşları ıslatmış resimdeki hayali, bulanıklaşmış..karakalem şiirler, yazılar hepsi sararmış.. karıştırıyorum, en altlara saklanmış hayatımın sırları..deri siyah kaplı defter..anılarım.. gülüşlerim, ağlamalarım, ruhumun sessiz çığlıkları..hatırlamak..gizli saklı kalmış tüm sesler, hüzünler, coşkular..yaşanmışlıklar çığlıkların neresinde ? tozlu, küf kokulu sandıkta daha ne kadar kalacak belli değildi belki de..yüreğime soruyorum şimdi düşünüyorum nerde ? cevabı bulabilirsem yaşanmışlıkların neresinde hatırlanmak istiyorum, hatırlamak istiyorum..daha fazlasını yapmalıyım..açmalıyım sayfalarını birer birer..içime çekmeliyim yanık kokuları, kurumuş papatyaların yaprakları üzerinde dolaştırmalıyım parmaklarımı..ve hatırlamak..unutmayan, sığınağım olmuş bir zamanlar, sislerin ardındaki sıcak bir yürek..kısa bir yolculuk..bir durak..beni bekleyen..

"Vous pos Lome je, en tant que mon amour,Mais cependant, merci de vivre I' amour je"