Tekil Mesaj gösterimi
  #91 (permalink)  
Alt 05-06-2008, 17:24
drunken lord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
drunken lord drunken lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

Blog Başlıkları: 1
tamam onun acısını geri aldım!Onu çıldırmaktan kurtardım!Peki sonra?!kendisini kabul edilmiş hissedecek,peki sonra?!bu çeşit duyguların öylece düzenlendiğini mi sanıyorsunuz?!Yani ona bakar mısınız?Benim isteğim bu çocuğu sevgi dolu bir koca,düzgün bir vatandaş,birleştiren tanrıya tüm kalbiyle inanan biri haline getirmek olabilir!Ancak benim başarım bir hayalet yaratmaktan öteye geçemeyecektir! ...

neyse ki işine gittiğinde kabul edilmiş et yığınlarından başka birşey görmeyecek ancak ne kadar tutku dolu olacağından şüpheliyim!Anlıyor musunuz tutku bir doktor tarafından ancak yok edilebilir,yaratılamazi.

... Ve şimdi benin için hiç durmuyor atların sesi:"neden ben" ...Tamam!Teslim oluyorum!Söyleyeceğim!...başka bir anlamda ben burada ne yaptığımı bilmiyorum aşırı şeyler yapmış olmama rağmen gerçek anlamda ne yaptığımı bilmiyorum.Geri döndürülemez,ölümcül şeyler...Elimde bıçakla durdum ve onların kafalarına vurdum!...

...karanlıkta görmenin yoluna çocuklarımın duyduğundan daha çok ihtiyacım var(sesi artık ağlamaklıdır ve sadece karakterin gözbebekleri görülmektedir eki bu yol nedir?!Bu karanlık nedir?!Buna tanrının parçalanışı diyemiyorum!O kadar ileri gidemiyorum.Ancak bunun bedelini ödeyeceğim(Buna değer vereceğim,önemseyeceğim).Ve şimdi...benim ağzımda bu keskin demir var asla çıkmayacak olan...

ve işte equus filminin sonunda richard burton un yaptığı uzun konuşmanın bir kısmı çok etkileyicidir film bittiğnde yüreğinize oturur ağzınızı açamazsınız elinize sağlık sidney lumet bey

equus(sidney lumet)(1977)