Merhaba ;
Sayın Anarko1000 , andığınız kişler arasında adımın geçmesi gururumu haklı ya da haksız olarak okşadı doğrusu . Teşekkür ederim . Benim için aylar sonra fırsat bulupta girdiğim forumumuzda böyle bir açıklamanıza denk gelmek benim için hoş bir süprizdi .
Konu ile ilgili benim kendi adıma söyleyebileceğim şudur ki : ben asla bu kıymetli düşünce platformuna herhangi bir sebeple tavır almayı düşünmedim . Bu nedenle epey bir süredir foruma uğrayamamış olmam böyle bir niyeti taşımıyor .
Bunun iki sebebi var :
Birincisi öğrenim hayatımın daha yoğunlaşması ve bir takım şeylerden fedakarlık etmemin kaçınılmaz hale gelmesi ; ikincisi ise kendimi çok fazla güncelleşmiş olarak görmeye başlamam .
Bu ikinci durum da kendimi güncel olan gelişmelerden ve tartışmalardan tümden çekerek , televizyon perhizinin yanına gazeteyi de eklememe yol açtı .
Benim siteye bir süredir - ki sanırım bu 4-5 ay mı oluyor

nedir ; emin değilim - uğrayamamama neden olmuştu . O zamandan bu yana kim banlandı , kimler gelmez oldu / gelir oldu hiç bir fikrim yok . Siteye gireyim dedim ve bu başlıkla karşılaştım . Dilerim tüm herkes iyidir .
Sağlıcakla kalın .