Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 30-05-2008, 12:47
non serviam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
non serviam non serviam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
M€M€ÑTØ MØRÍ

Blog Başlıkları: 6

Alıntı:
deliseynolcak´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Affınıza sığınaraktan bi eleştiri yapmak istiyorum..Olumlu ve olumsuz iki eleştiri..
Birincisi eşi benzeri az bulunur,insana bişeyler kazandıran ve gerçekten düşünen insanların bulunduğu bi site..
Ama neden herkes giripte konu açmaya ya da bişeyler yazmaya yanaşmıyo anlamış değilim..Sizce de katılım az deil mi ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum ama 2 saattir sitedeyim yalnız hissettim kendimi,kendi kendime bişeyler anlatmaya çalışıyomuş gibi
Merhaba deliseynolcak
Taktir edersiniz ki nitelikli forumlarda bahsettiğiniz gibi mesaj akışının olması gerçekten çok zor. Kopyala yapıştır metinler, kendini tekrarlamalar ya da mizahi unsurlar dışındaki iletiler de nitelik içermediği için sitemizde bu tür alanlara çok fazla yer verilmiyor. Kopya ve dezenformasyon içeriğin önüne geçmek, intihal gibi mevzuları ortadan kaldırmak ya da minimuma indirmek gibi durumları önlemek için yaklaşık 4-5 aydan beridir de sitemizde üyelik alımında bir kısıtlamamız var.

Alıntı:
anarko1000´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
bir zamanlar anarşist.org !!!!!!!!!!!!!

TENERE, ERDOĞAN, BERKTAÇYILDIZ, FENASİ ve daha adını hatırlayamadığım nice arkadaşın, çok nitelikli karşılıklı yazışmaları olurdu bu forumda ve olağanca takip edilirdi yazılanlar. Herkes bir tarafından katılırdı tartışmalara.

Tabii ki çocukça nedenlerden dolayı banlanmasalardı (özellikle Fenasi' yle, Tenere' nin hangi gerekçelerle banlandığını hala anlayabilmiş değilim ? ) . Diğerleri de kendiliğinden terk etti galiba forumu.

yaaaaniiiiiiii çok normal bu dinginlik
Nedenler değil de asıl böyle sızlanmalar çocukça oluyor anarko1000. Belli bir amaç ve özveri ile kurulmuş bir forumda farklı amaç ve hesaplar peşinde koşan kimseye ihtiyacımız yok ve bu niyetle siteye giren bireyleri sunduğumuz haklardan mahrum bırakmak da en temel hakkımız. Sitenin amacı dışında kullanımına ya da bireylere yapılan saygısızlıklara ne tahammülümüz ne de ayıracak vaktimiz var. Yukarıda ismini saydıklarınız arasında sitedeki hakaretamiz lugatı çoğunluk tarafından tepki görmüş bir isim olduğunun farkında mısınız?
Ya da “beni hemen banla kurtul bu durumdan bence” diyerek burada bulunma amacının benimle uğraşmak olduğunu açık açık beyan eden bir ismi burada tutmak ne kadar sağlıklı olur?
Hayır hiçbir şey görememişsiniz ya da hiçbir şey gördüğünüz kadar basit değil. Bunları anlayamıyorsanız maalesef yapabileceğim bir şey yok, herkes anlayabildiği kadar yaşar. Çocukça sızlanmalarınızla beni tekrar tekrar bu tartışmaların arasına çekmezseniz de bu isimlere cevap hakkı doğmasına neden olmazsanız sevinirim.

"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."