|
siyah yazilar ilk mesajdan alinti mor yazilar bana aittir.
mesaj gonderim tarihi:14-06-2007, 00:35
Şimdi ben birşeye açıklık getireyim.Bu siteyi birinden duydum.Girdim baktım sayfa sayfa inceledim.
ilkin sunu soyleyeyim insanimizin problemi zaten herseyi bir anda hemen anlamasi. 35 dk. icinde tum siteyi alt ust etmissiniz tebrikler.
Kim hazırladıysa çok çok sıkı bir anarşit olmalı ki Böyle tuhaf bir site yapmış.Nasıl oluyorda Bir ideolojiyi uyduruk nicklerle karı kız araklamak için kullanan bir sürü zibidi anarşist oluveriyor birden ne kadar bayagilastiginizin farkinda misiniz? komiksiniz.
Aranızda Malatesta,Bakunin,Bockhin,Kropotkin okuyan varmı? var var,okuduk; siz okudunuz mu? eger okuduysaniz neden onlari degil de, bu gereksiz mesaji atma zahmetinde bulundunuz?
Şimdi siz karşı olduğunuzu sandığınız Kapital düzenin içinde masturbasyon yapmaktan başka birşey yapmıyorsunuz.Ne o ayarladığınız kızların msnlerini alıpda sanal alemde Anarşizmin çıtasını mı yükseltmeyi düşünüyorsunuz.AA pardon ama siz marjinalsiniz dimiii valla çok pardon siyah tişört giyer esrarlı sigara çeker.Sağa sola gösteriş yaparsınız.Fetişist olmayın arkadaşlar.hakikatten komiksiniz, baska oneriniz var mi?
Sizden olsa olsa Potasyum nitrat olur.ben bir kimyagerim, sende bu zihniyet oldukca sen KNO3 bile olamazsin. ha bu arada burda kimsenin bir'sey' olma kaygisi da yok. mesajinizin tamami ayni trajediyle devam ediyor. ne diyeyim sizin gibi tepeden inip haayt huuuyt ceken cok gorduk. varsa bir diyeceginiz buyrun tartisalim.gelip saga sola kusmakla olmuyor bu isler.oncelikle ben kendimi nihilist olarak tanimliyorum, nihilizm nedir derseniz, ki bu yazim tarzinizla bunu da aciga vuruyorsunuz, hiic derim.nedir konumunuz, nihilistler toplum yonetimi konusunda son noktada anarsistlerle ortak dusuncededirler ve marksistlerle. umarim aradaki farkliliklari biliyorsunuzdur! buyrun hangi konumdasiniz? umarim buraya 'kari kiz msn leri almak icin gelmemissinizdir!' muhtemelen bir realistsiniz, ontik ve epistemik acilimlarinizi gorelim ordan gecebiliyorsaniz aksiyolojiye gecersiniz!... bekliyorum efendim...
çok az çekerdi bilgi bizi, yolunun üstende bu kadar çok kaldırılacak utanç olmasaydı.(nietzsche)
|