Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 07-05-2008, 12:00
AMA-Gİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AMA-Gİ AMA-Gİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

bu konuyu açmamın nedeni maskeler süvariler ve gacılardır(pınar selek'in kitabı)okuduktan sonra bu konu hakkında çok düşündüm ve sonunda karma karşık düşüncelerle boğuldum.izmirli olan arkadaşlar belki bilirler sosyal ekoloji ve karşılıklı yardımlaşma derneği vardır muzaffer izgü sokağında üyesi oldum ve hergün uğradığm bi ryerdir.birbirinden bambaşka insanlar var.ve bir de bir gacıvari var (travesti demek itici sanki).cinsel tercihi konusunda yorum yapmak bile gereksiz benim karışamayacağım ve söz hakkımın olmadığı gayet kişisel bir durum.fakat toplumda bu tür insanlarım sadece seks işçiliğinden ekmek yemeleri ..yani sadece bu olmamalı , elbet buna devam etmek isteyenlerde olabilir ama sadece gacıvari olduklarından dolayı zorunlu olarak seks işçisi olanlarda vardır.toplum onları ne kadar kabul edebiliyor?acaba insanlar içlerindeki gizli eşcinselleri bastırmak için mi cinsel tercihini dış görünüşünede korkusuzca aktarabilen insanları dışlıyor?gettolaşma yanlısı değilim fakat istanbul da kapatılmaış olan ülker sokak varken insanlar daha mı korkusuzdu,falçatalara emanet etmiyorlardı kendilerini?oğlancılık osmanlıdan bu yana süregelen birşey imiş,bilmiyordum kitaptan öğrendim atalarıyla övünen insanlar bu insanlara niye küfürlerle itham edip bi tanesini görsem şuracıkta öldürürüm gibi yargılarla yaklaşırlar?
eşcinseller ve travesti,transeksüeller arasında da bir kopukluk vardır nedeni ise seks işçiliği..kitapta çok hoşuma giden bir gacıvarinin sölediği bir cümle vardı '' herkes bu toplumda bir şeylerini satıyor,zekasını ,emeğini,gurunu;ben niye bedeni mi satmayayım dedim'' .......
herkesin yediği ekmek kendine ve ekmeğin temizliğini ayıran bi cetvel varsa da bunu tutması gereken bir el yoktur,olmamalıdır.beynimide yarattığımız katil cetvellerin ölmesi dileğiyle...

Sizi tanımıyorum! Sizin yasalarınızı, nizamınızı, kuvvete dayanan yetkinizi tanımıyorum! Bu yüzden asın beni!

Louis Lingg