Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 02-05-2008, 11:21
pomex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pomex pomex isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

1 mayıs işkenceydi

besiktasda 4 arkadas yürüyoruz 1 mayıs 2008 miting e gidiyoruz taksime cıkmaya calısıyoruz ama sivil gibiyiz yani ordan gecen bi insan gibi biz yürürken ordan cıktı polisler sanki jeki jen hayt huyt diye aldılar bizi gittik otobüse arama yaptılar otobüse bindirdiler otobüs yoldas doluydu duyduğuma göre emniyete gidene kadar yedik yedik o zamana kadar dayak yemeksek iyidir bi ara bi polis geldi bize soruyo

-kominismisiniz lan siz

ama cok komik konusma tipi aynı bi mongol recep ivedik 2 sanki adam nese onu yolladık gitti yolda bisi olmadı pek cömez polisler vardı dokunamadı bize esas kötü olan emniyetde yasadıklarımız 8 saat gözaltında kaldık su yemek yoktu avukatlarımız geldiğinde alabildik su
sesimizide cıkaramıyoruz korktuk o kadar polisin icersinde
bunlar bi ara daldı otobüsde unutmuslar yemeklerini polisler
caldık yedik uyuz oldular
muane olucaktık kağıt bitmismi ne saat 8 8 saatir bekliyoruz ben yemek falande yememistim sabahdan fena beynim gitti
nese sonra bunlar bizi götürdüler bakırköy deliler hastanesine ordan bi imza attık cıktık

ee noldu simdi

adamlar bi gbtye baktı sonra bıraktılar

benim anlamadığım bi gbtye bakmak bu kadar uzun sürermi

böle saçmaydı 1 mayıs otobüsdeki muhabbeti saymaksak birisi gercekden yoldan gecerken yakalanmıs 1 mayısla alakam yok dio