1 Mayıs.
Nasıl başlayacağımı, ne söyleyeceğimi bilemedim.
Bu emeğe ve emekçiye saygısızlığın bayramı!
Yılbaşı kutlamalarında hatun görür de sürtünüp orgazm olurum düşüncesindeki sapıklara bile açılan o meydanlar, bir yıllık emeğinin karşılığını bütün dünyadaki işçiler gibi kutlamak isteyen emekçilere kapatılıyor.
Özgür ve eşit bir gelecek isteyen emekçiler, iktidarın silahlı güçlerince panzerlerle, joplarla karşılanıyor, ıslatılıp üzerlerine zehirli gaz atılıyor.
Her şeye rağmen tüm emekçilerin bayramı kutlu olsun.
"Sessizliğimizin, bugün boğduğunuz seslerden daha güçlü olacağı gün de gelecektir!" / August Spies
1 Mayıs 2009’da Taksim’de görüşmek üzere.
"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."
|