Tekil Mesaj gösterimi
  #40 (permalink)  
Alt 25-04-2008, 15:03
GOrkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
GOrkem GOrkem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

kendime degisik mesguliyetler buldum ve iki haftalik tatilime bir suru sey sigdirdim!!yeni arkadaslar edindim,yeni muzik gruplari ile tanistim onlara eslik ettim,bu arada sevildim ustelik cok degerli bir insan tarafindan!!basima fazla gelmiyor bu tur seyler biraz tecrubesizim bu yuzden ne diyecegimi bilemedim!!aski istediler benden ve ben vermek istemedim neyi bekliyorum bilmiyorum!!korkularla buyumedim ama korkuyorum!!sevmek bana gore degil sanki cok uzak!!yada ne bileyim dogru insani bekliyorum!!oda gelmeyecek gibi!!bu arada annem ve babam eski bir fransiz koyune tasiniyor yani beni kardeslerimle koca sehir merkezinde yalniz birakmak amaclari!!maksat kendi ayaklarimiz uzerinde durabilmeyi ogrenmek!mutlulugum ozgurluk kadar olagan...icim kipir kipir!!keyfim yerinde ama ayriliklarin sayisi artmaya basladi gibi!!sevmedigim seyler basima gelmek icin can atar olmus ama elimden bir sey gelmiyor!!neyse kisacasi huzurluyum ama ek$i bir tat var bulundugum atmosferde!!kendi eksenim etrafimda donup dolasayim biraz,belki faydasi olur!!