Alıntı:
ozgee´isimli arızadan alıntı
wow..!!! tamam o zaman sen oyle diyosan oyle olsun seni mi kircam guzel beyincigine hakaret etmek istemem ama eger o kadar ileri zekala olmasalardi zaten o kadar insan katledemezlerdi polisler onlari yakaladiginda zaten cok fazla lesleri vardi demek akillilar ki yakalanmiyorlar  
|
mantığa bak çok kompleks sonuç çıkarma var ne kadar çok 'leş' o kadar zeka ha..çok öldüren ve en geç yakalanan demek en zeki olanmış..ayrıca ben bu insanların zeki olmadığını falan da söylemedim zaten genele bakılınca kişilik bozukluğu yada psikotik bozukluk gösteren insanların arasında ileri zekalılar daha fazla. ben aptaldır demedim. sadece yazdığım gibi bütün hakkında bilgimiz olmadığı için bu insanların beyinlerinin % 30 unu kullandıkları gibi bir şeyi söylemek yada einstein'in beyninin %14 ünü kullanmak beyninize hakaret olur dedim. tepki verilmek içinse herşeye tepki verilir. ve mantığın işlevi bireyin kendisini haklı ve makul çıkarmaktır. ama çoğu sefer küçüktür ilkeldir.en güzel tepki neye karşı olduğu bilinen tepkidir. ben karşıyım kardeşim otoriteye iktidara. bilgi iktidarına daha da karşıyım bilgimiz iktidarın elinde ise biz köleyizdir sadece bu. kadar uyuz oldum yaa.. doğru okuyun kardeşim kelebeğin kanat çırpınışını, zaten ömrü az....