Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 07-04-2008, 17:59
duarden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
duarden duarden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
uragan...

Blog Başlıkları: 1

Büyük ihtimalle ayn değil diyeceksiniz.

Benim sorguladığım konuda birey sürü algısıyla hareket etmeye başlar nedenler ve öncüller sürü beyninden çıkar hatta oluşan kanı ve yargılar. Bir sürüyü otlaktan kovalım diyelim ne olur peki benim sorgum burdadır.

Hoşgeldin yeni sürü demek zorundayızdır. Düşünce üzerine oluşmaz sürü , yanlızlıktan kaçmak ve kendini eleştirmekten kaçmakla başlar. Kişi başkalarına saldırarak kendini unutur çünkü.

Nedir bir arada tutan sürüleri ; amaç yüçeltmekse binlerce şey sayabiliriz ama "meee" demek birlikte "meee" li zamanlar yaratarak kendini unutmak içindir.

"Birey" "fikir" bu kavramlara olan inancımı kaybettim kendim dahil tüm insanoğlu adına. Sizi bile değerleri pazarlamak uğruna sakız yapıp çiğneyip atar amaç tüketmekse. Başka bir yere deyazmıştım. Sizin heykelinizi bile dikerler yada tam tersi sadece bir arada olup leş yiyiciği içindir bu leş ya siz olursunuz ya öteki olan herşey.

İster kan içmek için, ister geviş getirmek için iki hayvan bir arada bulunmaya başlarsa başkalaşır sonra akıl sadece sürünün aklıdır. (doğru yada yanlış yada gerçek nedir önemlimi).

Siz ben değilim mi dediniz ; daha derine bakın...

House of Duarden
Alıntı:
"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche