|
Sitede genel bir durgunluk var-mış intibası var da (Dinleyici 25. mesajınızda bu tespitte bulunmuşsunuz bu da ilginç bir ayrıntı) ben bu durgunluğun olduğuna katılmıyorum.
Yalnızca ortada fazla gürültü vardı (geyik, ezber politik kopyala-yapıştır metinler, fotoğraflar, papağan tepkiler vs vd vb...) ve akışkan izlenimi de ilüzyondu. Hem nitelikli hem de aktif bir forum ise şimdilik hayal, bunun için en az 10 nitelikli kalemin sitede yazı asması lazım... Değer üretmeye değil değere konmaya niyetlilerin hiçbir zaman bir yerleri olmayacak; kimse kimsenin eline ütopik bir forum sunmuyor çünkü, belki de böyle bir hayal için önce tuğlaları kendi elleriyle taşımaları gerektiğini anlamaları lazımdır. Yoksa gayet aktif onlarcasının, yüzlercesinin girdiği muhabbetin gırla gittiği emsalleriyle dolu internet.
Önce çaba, çaba, çaba...
Ve evet yeni üyeler önce arşivleri hatmedecek bu serzeniştte bulunmazdan evvel, okumadan yazılarıma yanıt alamıyorum tepkisi havada kalıyor...
Dinleyici bu serzeniştte bulunurken yeterince çaba gösterdiğinize inanıyor musunuz?
|