Tekil Mesaj gösterimi
  #13 (permalink)  
Alt 02-04-2008, 18:22
anarko1000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
anarko1000 anarko1000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Derin devlet deşifre olmuşmuş, AKP askerle anlaşmış derincileri tasfiye ediyormuşmuş... Asi sana gerçek derinden bahsedeyim (sen daha iyi bilirsin gerçi) yaklaşık 100 kusur senedir emperyalizmle kolkola girmiş, çıkarları örtüşen İslamcı damarın bugün ki şeklini alan AKP zırvalığının, beyin takımını oluşturan güruh kanımca derin devletin ta kendisidir.
A.B.D' ye göbekten bağlı, onunla beraber hareket etmeye yemin etmiş bir kadroyu bu forumda hissettirmeden aklamaya çalışmanı da anlayabilmiş değilim.
Efendim statükoyla gerçek bir kavga veriyormuş; evet doğru mevcut statükoyu bertaraf edip ülkeyi tam ama tam manasıyla Amerika' nın kucağına oturtma kavgası verdiği su gibi aşikar. İlerde kurulacak olan ılımlı İslam toplumunun Amerika' sız yaratılamayacağı da aşikar.
Benim nezdimde ''derin devlet'' bu amacın gerçekleşmesi için yemin etmiş kimselerin oluşturduğu AKP ve ona arka çıkan cemaatlerin, camilerin, derneklerin ve vakıfların oluşturduğu birlikteliktir.

Ve şayet bu projeye karşı kavga yürüten bir (senin tabirinle Ergenekon) ''derin devlet'' varsa ben sevdim bu derin devleti

Yaaa birde çok güldürdün beni AKP' yi faşist, Şeriatçı sanmak ahmaklıkmışmış... Tabii ya onlar statükoya karşı savaş veren, cenk eden, bedel ödeyen, yiğit devrimciler, eşitlikçi bir toplum yaratacaklar, gezegenin bu coğrafyasında bir farklı ses oluşturacaklar.

Aslında onlar birer Marxist

'' Ben bilimin tanrısına inanırım ''
A. Einstein