|
buradaki karizma puanlarla arabama yakıt alayım dedim vermediler,çok güzel bir mont gördüm onuda alamadım,bırakın bunları kitap,mum,şarap ve sigara hiçbir şey alamadım...öyleyse karizma puanım çok fazla olmuş olmamış önemi yok...ama bu karizma puanı dediğimiz oylama,takdir etme,efferim deme durumunda kim bulunmuş o benim için değerli...bütün üyelerin bana efferim çekmesine gerek yok...yazdıklarımın,kalemine ve kişiliğine saygı duyduklarım tarafından beğenilmesini görmek yeterlidir-ah şu takdir edilme isteği-...(bu kendi karizma puanlarıma yönelik bir açıklamaydı)
burada yada benzeri herhangi bir yerde -ki birden fazla ortamda faaliyet sunmayı hiç bir zaman tasvip etmemişimdir- (bunu yapanlar suçludur asın demiyorum,sadece kişisel tercih) sunum yada paylaşımda bulunan kişileri kategorize ederken kendi perspektifimle onların karizma puanlarına göre değil ortaya koydukları performansa bakarım...çok yüksek puana sahip biri için ay ne zengin yada üstün kişilik yada mükkemel bir kaleme sahiptir yorumunda bulunmam,öyle yaklaşmam...(buda başkasına ait karizma puanlarına yönelik açıklamadır)
ve sevgili lilith...yeni görevinizde başarılar dilerken size azcık kompliman yapmam gerek sanırım...yoksa göreve gelişinizin ilk günü beni atmak için uzun süredir faaliyette olduğunuz biliyorum efenim...ben şimdiden bavulu toplayayımmı yoksa bir af söylentisi dolaşıyor,gerçekleşirmi??
Bazen diyorum atayım kendimi aşağıya....Bazen de diyorum niye atayım kendimi aşağıya!!
Кызыл Багэр
|