|
bu ülkede 24 parti kapatılmıs bugüne kadar yaw buda kapanırsa bu da unutulur balık hafızası var bizde.
önüne gelen parti kuruyo boku çıktı
rf kapanır akp açılır hepsinin alt kadrosu hazır masallah bence kapansın bu halkta delleniomu sapıtıomu noluosa olsun seriatmı istiyoolar bi de bi güzel cihat yapsınlar hepimizide bi güzel kursuna dizsinler yasaklar bu ülkenin kuruldugundan beri var simdimi demokrasi arayısına düştü insanlar bu ülkenin kanlı tarihi unutuldu bu ülkedeki darbeler unutuldu onlar aykırı değilmiydi demokrasiye bırakın ya temeli olmayan bu sistem tepeden inme bi cumhuriyet kim anlasın cumhuriyet rejiminden bu halkın tabanı koyun sürüsü gibi yasamayı kabullenmis adamın dogurun dediği 3 cocuga razı daha ne konusuyosunuz bi avuç elit bi avuç entellektüel bi avuç cumhuriyetci bi avuc laik bi avuk sosyalist bi avuç anarsist...(bi avuç bi avuç diye diye çogalmaz damlaya damlaya göl olmuo valla) kim sizi napsın kim bizi napsın.bi daha diom kapatsınlar hadi bakalım bi bagıracaklar iki bagıracaklar kuyruklarını kıstırıp oturacaklar akp taraftarları bakın taraftar diyorum gerçekten akp li olmak bi futbol fanatikliğinden öteye gidemez soru sorma,konusma,sorgulama,düşünme ne demiş adam cehalet en büyük mutlulktur var mı ötesi alan memnun satan memnun bu düzen böyle devam eder ve unuturuz gider.ama gitmese ne güzel olur ne istediğini bilen bi halk olsak seriat mı istio,faşist rejim mi istiyo,diktatörlükmü istiyo,oligarşimi istiyo,cumhuriyet mi istiyo ne istiyo bilmio ki adam adam yanı yok iyi yönetilsin yetio iyi de nedir iyi yönetilmek desen dili tutulur neden dini duygularının istismar edilmesini istemiyorum derken bi yandan bu adama fanatizm boyutunda baglanıyorsun kabulleniosun neden yapıosun bunu be adam.
of sıkıldım yaw
|