Tekil Mesaj gösterimi
  #19 (permalink)  
Alt 01-04-2008, 02:39
kalemiti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kalemiti kalemiti isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Res-15

Alıntı:
Sosyopat´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Hiç bir şey/varlık kendisinden daha işlevsel yada güçlü bir başka şeyi/varlığı meydana getiremez (ilime aykırı)...
Bir şey,oluşturduğu tüm şeylerin bir bütünüdür...herşeyi yanrı yaratmışsa,tanrıya vasıf biçilemez.İyi olduğu kadar kötü,güçlü olduğu kadar güçsüz,var olduğu kadar yok,bilim olduğu kadar felsefedir...(ama bol miktarda şiirseldir)...[/COLOR]
sn.maria ve sn.sosyopat a da katılıyorum.Eğer bir bizden güçlü,en büyükTanrı'nın varlığına inanıyorsak Tanrı asla yargılanamaz,sorgulanamaz,bilinemez.Bir söz vardı kimindi bilmiyorum Tanrı'yı bilmemek onu bilmektir.(gerçi söylenen şeyleri söyleyip görüntü kirliliği yaptım sanki)Zaten Russell (Russell in miydi bu paradox?) bu soruyu sormadaki amacı asla cevap almak değildi.O zaman Russell a sesleniyorum:sen Tanrı olsan yaratırmıydın?

Yalnızlık iki satır gibi, iki satır arasına sıkışan ah bu cümlelerin dili bir olsa,konuşsa avutsa umudum olup içime beni tutsa.Hasretiz yeni bir yangına, boşa geçen dünün acısı vurur yine yarına, mutluluk deva olmaz aklıma, yere seren
beni ecel gelir aklıma…

A.Alarm

Konu kalemiti tarafından (01-04-2008 Saat 02:41 ) değiştirilmiştir..