Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 31-03-2008, 20:56
ucuzfilm ucuzfilm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

Standart Kayıp Çocukların Anıları

Altı yaşıma basmak üzereydim ve sürekli dillendirdiğim gibi onlar postallarıyla altımıza basmışlardı. Darbe... Ben hep kayıp kuşağın 80'de 3-5-7-9 yaşlarında olduğunu düşünürüm. Çünkü en sağlamından bastırma ve sindirme politikasıyla sindirilip korkutulan anne-babaların çocuklarıyız bizler. Ağırlığından ezildikleri baskıyı en kralından bizlere çevirdiler. Ve sinen ebeveynlerin çocukları olarak sinekoyulduk. Baktılar ki biryerlerde patlak verecek -hani her onyılda bir patladı ya- engellemek için pop'u patlattılar. Sonrası zaten yaşadık, bir şekilde bilinçsizce oradan uzaklaşıp tepeden bakmaya başladığımızda farkedebildik.
Niyetim şu anda 30'lu yaşların başlangıcında ya da bir yerlerde olan merdivenin son basamaklarını çıkmakta ve sonrasında inişe geçecek biz yaşlılığa yüz tutan fanilerin anılarını paylaşmak. Ne uzun bir girizgah oldu (hiç yapmadığım birşeydir bu) yahu... Ben başlıyorum. Devamı gelmesi temennilerimle...

Clementine...

İlkokul sonu orta başı seneleri. Hayatın durduğu vakitlerdendi clementine'in başladığı saatler. Ve şarkısınada aşıktık tıpkı şeytan malmöt'le savaşan clementine'e aşık olduğumuz gibi. Ama bir sevgiliye aşık olma durumu değildi clementine'e hissiyatımız. Tekerlekli sandalyesinde bizim izlerken korktuğumuz malmöt iblisinden korkmayışına duyduğumuz hayranlıktı. Peri'si vardı birde ona yardım eden. Hala mırıldanırım.. clementiiiin...

Son Dakika Sorusu : Sil Baştan'da Kate Winslet'ın oynadığı karakterin esin kaynağı olabilir mi acaba diye düşündüm şimdi. Ya da bir saygı duruşu. Boşuna konmaz öylesi güzel bir karaktere Clementine ismi...

Kim dikti bu gökdelenleri
Ve neden en tepesindeyim sorgulamalarını bırakıp bir kenarı
Açıp kanatlarımı süzülüyorum şatoma doğru
Sakinliğime... Sakiliğime....

Konu ucuzfilm tarafından (31-03-2008 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir..