Tekil Mesaj gösterimi
  #41 (permalink)  
Alt 31-03-2008, 01:35
durudoğa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
durudoğa durudoğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Ben her ne kadar AKP'nin temsil etmekte olduğu %47'den olmasam da ve bu parti benim görüşlerimi gerçekten temsil etmiyor olsa da parti kapatmanın olmaması gerektiği görüşündeyim.
Ama kesinlikle "%47 onlarda ise yapacak bir şey yok" mantığına katılmıyorum..O zaman bi de %53'lük bi kesim daha var ve herkesi hesaba katmak lazım.
Bence AKP kapatılmamalı, bu şekilde kapatılırsa insanların "tepki" yoluna gideceğini düşünüyorum ve böylelikle AKP'nin, jüriye kızmış "popstar" izleyicisi misali olan halkın oylarını gereksiz bi çoğunlukla alacağını tahmin ediyorum..
Türkiye ekonomisi her ne kadar çok iyi gidiyormuş gibi gösterilmeye çalışılsa da reklamın da bir yere kadar gideceği muhakkak..Yani zaten AKP bir süre sonra büyük bi kaosa düşecek elden çıkarılacak bir fabrika, bir köprü, halledilecek bir türban meselesi kalmadığında insanlar gerçek gündeme yönelecekler ve takke düşecek kel görünecek..
Bunlar mutlaka olacaktır diye düşünüyorum ve AKP'nin geldiği gibi gitmesini çok daha istiyorum..
Bununla birlikte "Bu dava niye açıldı ki" diye düşünmüyorum, sonuçta bütün o suçlamalar gerçek,birer hayal ürünü değiller..AKP'ye Türkiye'nin bir hukuk devleti olduğu,her %47'yi alanın istediği gibi at koşturamayacağını birilerinin hem de ciddi makamların hatırlatması gerekti..O iddianamede yazılanlara zaten birçoğumuz aşinayız.Defalarca gördük o cümleleri..Toplu halde, biraraya getirilince ortaya çıkan manzara gerçekten benim için çok acı.
Burada çok güzel yorumlar okudum, bazı yorumlarda kısa hikayeler ya da nükteler vardı.Benim de aklıma geldi Hoca'nın bir fıkrası..
Bi gün Hoca eşşeğini çaldırmış, yanına toplananlar başlamış Hocayı suçlamaya.."Hoca, niye farketmedin hırsızı" "Hocam neden sahip olmadın eşşeğine" Hoca da bakmış eşşeğin çalınmasına aldırış eden yok, herkes ona kızıyor "İyi de" demiş "Hırsızın hiç mi suçu yok?"

Evet biz demokrasiye böyle ket vurulmamalı, siyasi parti kapatmakla çözüm olmaz, AKP gider BKP gelir diyoruz,parti kapatma fikrindekilere kızıyoruz ama ortada bazı önemli laflar, suçlar var.Bunlara da tepkisiz kalmamalıyız diye düşünüyorum..