Tekil Mesaj gösterimi
  #130 (permalink)  
Alt 23-03-2008, 18:45
naftalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
naftalin naftalin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
teoride normalim

aynen dediğim gibi oldu, gece uyuyamadım ama gürültüden, sabah erken uyandım ama bodruma gidemedim çünkü hava afan tufan şeklindeydi, yılmadım son derece hayati önem taşıyan işlerime daldım, koli bulamadım bende ortalığa yığdım herşeyi, ev toplamaya çalışırken evin dağıtılması da sanırım bana has bi şey, bugün ne mi yaptım aslında hiç bir şey, kendim için hiç bişi yapmadım eşyalara hizmet eip durdum işte, bu kadar vakti okumaya ayırsam alim olurdum diye düşündüm, yine düşündüm insan ömrünün ne kadarı hangi uğraşa gidiyor diye, küçükken de düşünmüştüm bunu o zamanlar en çok uyku harcıyordu zamanı, az uyumaya başlamıştım sonraları, şimdi de düşündüğümde en çok zamanı eşyaların aldığına karar verdim, evin içinde sadece işlevsel eşyalar var iken bile bu kadar vakit alırmı ya bi ev, bir ütü alıyorsun iki sayfa bakım talimatı çıkıyor içinden, arkadaş ben bu aleti alırken işim kolaylaşsın vakit bana kalsın diye alıyorum her hafta bu kadar vakti ütünün bakımına ayıracakasam nasıl olcek bu diye düşünürken buldum kendimi, aynen sizin de dediğiniz gibi ne alaka dedim, nise sersem olmuş ve yorulmuş bir haldeyim bir de şu yukardaki komşumun kızı ne diye zıplayıp duruyor ya, off püf vs
gittim ben